Politika

YILMAZ: ''SAMSUN'A HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM''

YILMAZ: ''SAMSUN'A HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM''

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'a hizmet etmekten her zaman büyük onur duyduğunu belirterek, " Yüreğimde bu kente, insanlarına karşı büyük bir sevgi var. Bu sevgi bizleri daha çok çalışmaya, hizmet etmeye yönlendirdi." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba ilçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Kongre, yeni tip korona virüs önlemlerine uyularak Göl Restoran bahçesinde açık alanda gerçekleştirildi. Olağan kongrede konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'nin kongre süreçlerini başarı ile gerçekleştirdiğini, büyük bir kaynaşma ile birlik ve beraberlik yaşandığını söyledi.

Büyük hizmet sevdalarını ortaya koyarak AK davaya gönül veren teşkilat üyelerinin çalışma azminin he zaman takdir gördüğünü ifade eden Milletvekili Yılmaz, teşkilatların ilk günkü gibi büyük bir aşkla, şevkle durmadan çalıştığını kaydetti.

"19 YILLIK BÜYÜK BAŞARI"

"Aşk ile çalışan yorulmaz" sözüne atıfta bulunan Yılmaz, "Her şeyin başı sevgiden geçiyor. Yaptığımız, işi, davamızı, ülkemizi, milletimizi severek hareket edersek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Çok şükür, içinde büyük sevgiler besleyen bir hareketin içerisindeyiz. 19 yıldır ortaya koyulan başarıları Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK kadrolar gerçekleştirdi. Şimdi durma, rehavete kapılma zamanı değil. Büyük kazanımlar elde eden ülkemizi daha ileri taşımak için hepimiz ne gerekiyorsa fedakârca yapmak zorundayız." dedi.

"KAZANIMLARIMIZI KORUMALIYIZ"

Samsun'a hizmet etmekten her zaman büyük onur duyduğunu belirten Yılmaz, "Yüreğimde bu kente, insanlarına karşı büyük bir sevgi var. Bu sevgi bizleri daha çok çalışmaya, hizmet etmeye yönlendirdi.  Kentimizin daha ileri gitmesi için çok büyük mücadeleler verdik. Şehrimizin örnek gösterilen kentler arasında olması, aziz halkımızın memnun bir şekilde kentimizde yaşam sürmesi için azami özen gösterdik. AK Parti iktidarının ortaya koyduğu büyük vizyonu şehrimizin her alanına yansıtmaya çalıştık. Çok şükür, Samsun şu an örnek gösterilen kentler arasında. Bu süreçte hepimizin katkısı var. Hiçbir ayrım yapmadan bu kente katkı sağlayan herkesi kucaklıyor ve teşekkür ediyorum. Nasıl Türkiye'nin kazanımlarını korumamız gerekiyorsa, kentimizin de kazanımlarını el ele vererek korumamız, üzerine yenilerini eklememiz gerekli. Şu an AK kadrolar bunun için çalışıyor, yüreklerini ortaya koyarak hizmet ediyor." diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz, yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve yönetim kurulu da tebrik etti.






Takip Edin

Çok Okunan Haberler