Politika

Soylu’dan Saygı Öztürk’e “namussuz” tepkisi

Soylu’dan Saygı Öztürk’e “namussuz” tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ali Ayvazoğlu isimli bir bürokratın kariyerindeki yükselişi kaleme alan Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e tepki göstererek, "Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" ifadelerini kullandı.

Sözcü gazetesinin Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, bugün “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı bir haber kaleme aldı.

"Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı"



“Ali Ayvazoğlu, belediyede işçi kadrosunda işe başladı. Şimdi milletvekili olan Bahar Ayvazoğlu ile evlendi. Ardından özel kalem müdürü oldu. Sonra da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı” ifadelerinin yer aldığı haberde Ayvazoğlu’nun kariyerindeki yükselişe dikkat çekildi.

"Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır"



Soylu da Twitter hesabından Öztürk'ün haberine tepki göstererek paylaştığı mesajda “İnsanlık görevimi yapıyorum” diyerek şunları yazdı:

"İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır"

Türkiye Gazeteciler Sendikası Ankara Şubesi: 'Gazeteciler, kimsenin hedef tahtası değildir'



18 Haziran Çarşamba
#SüleymanSoylu #SaygıÖztürk #Trabzon #Sözcü


Takip Edin