Politika

SAMSUN İYİ PARTİ'DEN ERHAN USTA VE MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

SAMSUN İYİ PARTİ'DEN ERHAN USTA VE MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın, İYİ Parti rozeti takacağı iddialarına İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’ndan açıklama geldi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Ustai partimize katılıyor. Sayın Erhan Usta’ya 09.09.2020 Çarsamba (bugün) saat 11.00’da Ankara/İncek’de bulunan Günay Restaurant’ta İl Başkanımız Sayın Hasan Aksoy ve yönetici arkadaşlarımızın da hazır bulunacağı törende Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından partimizin rozeti takılacaktır. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Her şey İYİ olacak” ifadelerine yer verildi.

AKSOY’DAN AKŞENER’E ZİYARET

Diğer yandan İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Aksoy, bugün İYİ Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Merak Akşener’i ziyaret etmişti. Ziyarette gündeme dair değerlendirme toplantısı yapıldığı bilgisi paylaşılırken, toplantıda Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın da İYİ Parti rozeti takacağı görüşüldü. Genel Başkan Meral Akşener’in Samsun halkına ve teşkilatlarına selamlarını ilettiği ve başarı dileklerinde bulunduğu kaydedilmişti.

Takip Edin

Çok Okunan Haberler