Politika

Mhp’li Vekilden Mansur Yavaş’a “Seni Ezer Geçeriz” Tehdidi

Mhp’li Vekilden Mansur Yavaş’a “Seni Ezer Geçeriz” Tehdidi

MHP'li Milletvekili Erkan Haberal'ın şoförünün bir belediye personeline çarptığı olayla ilgili tartışmalar sürüyor. Şoför, araç geçişinin yasak olduğunu belirten görevliye 'yanlışlıkla' çarptığını savunsa da bu açıklama inandırıcı bulunmamıştı.

Bugün bir başka MHP'li Milletvekili Baki Ersoy, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak özür dilemesi gerekenin Yavaş olduğunu söyledi. Ersoy hızını alamayarak "Saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil" sözleriyle Yavaş'ı tehdit etti.

Dün Ankara’da eski bakan Zeki Ergezen'in cenazesine katılmak üzere camiye gelen MHP Milletvekili Erkan Haberal’ın şoförü, aracın bahçeye geçişinin yasak olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline çarpmıştı.

Görüntüler kamuoyunun tepkisini çekmişti 

Olayın ardından açıklama yapan MHP Milletvekili Erkan Haberal, "Maksatlı, kötü niyetli ve provakatif ANFA görevlisi olayın yegane sorumlusudur" diyerek aracın çarptığı görevliyi suçlamıştı.

Konuyla ilgili paylaşım yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise olay üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti.





"Saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil" 







Takip Edin

Çok Okunan Haberler